Pedagógusnapi elismerések

2022. június 3-án Egerben az Eszterházy Károly Egyetem dísztermében pedagógusnapi ünnepségen köszöntötték az Egri Tankerületi Központ fenntartásában működő intézmények tanárait, nyugállományba vonuló kollégáit.  

Az ünnepség keretében Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át a Hevesi József Tagiskola pedagógusa, Tompáné Sallai Éva, több évtizedes kiemelkedő nevelő-oktató munkájának elismeréseként.

Pedagógus Szolgálati Emlékérmet vett át Verebélyi Zoltán tagintézmény- vezető úr, és Kovács Sándor tanár úr, akik a több évtizedes munka után ebben az évben nyugdíjba vonulnak.

Június 10-én Heves Város Önkormányzata nevében köszöntötték a pedagógusokat és adtak át díjakat, Sweiczer Sándor polgármester, és Ballagó Zoltán az Egri Tankerületi Központ igazgatója. A Hevesi József Tagiskolából Kovács-Bakos Nóra és Ternák Edit pedagógusok vehették át az Elismerő Oklevelet, kiemelkedő oktató-nevelő munkájukért. Az iskola dolgozói és tanulói nevében az elismerésekhez szeretettel gratulálunk, kívánunk további jó egészséget, jó pihenést, feltöltődést az elkövetkező hónapokban.