Maszkabálunk

Mint mindig, most is sikerült új ötletekkel, jelmezekkel egy fergeteges farsangi maszkabált rendeznünk a diákönkormányzat szervezésében. Gyerek, felnőtt egyaránt jól szórakozott. Reméljük elűztük ezt a nem mindennapi, zord, hideg telet is.

Az összefogás gyönyörű példája jelent meg a jelmezekben és a porondon. A tervezés és a kivitelezés remekül sikerült. A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki élvezte a karnevál minden pillanatát.

A pilletáncosaink csodás tánca nyitotta meg a karnevált, A ráhangolót követte a nyolcadikosaink hagyományos keringője, ami elkápráztatta a tisztelt publikumot, és a táncuk végét meglepetéssel zártak.

Jellemző volt erre az évre, hogy egy-egy évfolyam összefogott és fantasztikus produkciókkal álltak elő a többhetes lelkes készülődés után. A legkisebbek, az 1. osztályosaink színes ceruzaként és zenemanónként élték meg életük első nagy fellépésüket.

A második évfolyamosaink fényes, büszke, díszes pávaként léptek a porondra, amivel látványos produkciót mutattak be.

A harmadik évfolyamosok mérges madarakként, és a mindenki számára jól ismert smeijlikként tündököltek.

A negyedikeseink a környék legfrissebb pizza futáraiként mutatkoztak be és vették fel a rendeléseket.

A küzdőtéren az ötödikeseink török harcosoknak és a hárem hölgyeknek öltözve idézték meg a török kor jellegzetességeit.

A hatodik évfolyam sötétben és világosban idézte meg szavak nélkül a mondandójukat. A 6.a osztály a szalagkarikákkal,UV fényben, zenei kísérettel ejtették ámulatba a közönséget. A 6.b osztályosok pedig remek pantomimjátékkal jelenítették meg egy napjukat.

A hetedikeseink pingvinekből kinövő rocky táncosokként szórakoztatták a közönséget.

Hagyomány, hogy lehetőséget adunk különböző táncos bemutatkozásoknak is, ahol sok diákunk tölti szabadidejét. Felléptek a „hyp-hap” táncosok a rockysok is. A trampollin szakkör tagjai akrobatikus mutatványaikkal kápráztatták el a vendégeket.

A szünetekben szendvicset és finom, ízes farsangi fánkot fogyaszthatott, aki megéhezett.

A sikeres rendezvényünk támogatóinak köszönjük segítő közreműködésüket.

Így iskolánk szülői munkaközösségének, Heves város Önkormányzatának, a Juventus – Panoráma Kft.-nek, a Hajdú Hús Kft.-nek és a Heves Média Kft.-nek.

A megszámlálhatatlan fotók, videók a 40 ÉVES Körzeti facebook oldalán láthatók

https://www.facebook.com/40-%C3%89VES-K%C3%B6rzeti-Iskola-1556694571263279/?fref=ts