Curie Kémia Emlékverseny Területi fordulója

A Curie Tehetséggondozó és Oktatásfejlesztő Közhasznú Alapítvány és a Magyar Tehetséggondozó Társaság kémia és környezetvédelmi szekciója a 2017/2018-as tanévben is meghirdette a Curie Kémia Emlékversenyt.A verseny célja a tanulók érdeklődésének felkeltése játékos feladatokon keresztül a kémia iránt, a kémia és a mindennapi élet kapcsolatának felismertetése, valamint az információkutatás képességének fejlesztése.

A három levelezős forduló után kerül megrendezésre a negyedik, területi forduló, melynek egyik helyszíne iskolánk volt 2018. február 24-én. A területi döntőt Kárpátiné Prokai Gabriella kolléganő szervezte.

Az írásbeli feladatok alapján területi fordulón vehetnek részt az adott területi központban a legjobb eredményt elért tanulók. Így a hevesi helyszínére behívott tanulók száma 7. osztályban: 15 fő (közülük 4 fő a Körzeti tanulója), 8. osztályban: 8 fő (akik közül 5-en járnak a Körzetibe).

A sok-sok befektetett munka és a mai sikeres versenyzés után remélhetőleg ügyes versenydolgozatok, szép eredmények születtek.

Gratulálunk a fordulón részt vett minden versenyzőnek!

????????????????

????????????????

????????????????

????????????????

????????????????