“KALANDOZÓ ORSZÁGOS TÖRTÉNELMI VETÉLKEDŐ”- EREDMÉNYHIRDETÉS

A Hatvani Tankerületi Központ és a Kisnánai Szent Imre Általános Iskola a 2019-2020. tanévben is meghirdette nagy hagyományú és szakmailag elismert hazai és Kárpát-medencei szintű „Kalandozó történelmi vetélkedőjét” 7-8. évfolyamos, 4 fős csapatok részére.
Oklevél

A verseny eredetileg háromfordulós, melynek első két fordulója írásbeli feladatsor. Sajnos a járványhelyzet miatt csak az első fordulót sikerült lebonyolítani az előző tanévben. A feladatok megoldása során az érdeklődő tanulók betekintettek a Trianoni béke centenáriumi éve alkalmából „felelősséggel minden magyarért” című, Magyarország nemzetiségei témakör kapcsán a történelem és a honismeret területére.
Az első forduló beküldött feladatai alapján a Hevesi Körzeti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 8. osztályos tanulókból álló „Hevesi Emlékőrzők” elnevezésű csapata a VII. helyezést szerezte meg az országos versenyen. Az eredményhirdetés 2020.november 11-én online módon zajlott. A csapat tagjai értékes nyereményekben részesültek.
A csapat tagjai (ebben az évben már középiskolában tanulnak):
Bakos Noémi
Balázs Panna
Kovács Janka
Steczina Panna
 
Felkészítő tanár: Csintalan Erika