Napközi Erzsébet-tábor a Hevesi József Általános Tagiskolában

Iskolánkban 2021. június 21-től június 25-ig került megszervezésre a Napközi Erzsébet-tábor, amelyben 20 tanuló vehetett részt. A tábor szervezésénél célunk volt a gyerekek számára hasznos, élményekben gazdag kikapcsolódás nyújtása. A programok tervezésénél a változatosságra törekedtünk.

A gyermekek sok élménnyel gazdagodhattak, többek között: kézműves-, sport-, kulturális-, egészség- és környezettudatos foglalkozásokon fejleszthették képességeiket. Céljaink között szerepelt a kreativitás, az önkifejezés, a közösségépítés, az összpontosítás, a figyelemfejlesztés, az új élmények befogadása, csapatépítés, elfogadás, a szabadidő hasznos eltöltése, környezettudatosság, egészséges életmódra nevelés.

Sok sportprogramot, játékos vetélkedőt, kézműves foglalkozást és kirándulást szerveztünk. A művészeti nevelés, kézművesség, kulturális örökségeink, hagyományőrzés jellegű programra is sor került a turnusban.

Az időjárási viszonyok próbára tettek bennünket, de ennek ellenére elmondhatjuk, hogy sikeres, jó kedvben eltöltött és élményekkel dúsított héten vagyunk túl. Erről tanúskodik a következő kisfilm: Erzsébet-tábor.

Köszönetet szeretnénk mondani mindazoknak, akik lehetővé tették, hogy a gyerekek részt vehessenek ebben a programban.

Köszönjük, hogy velünk tartottatok gyerekek!

Górné Urbán Anita és Kovács-Bakos Nóra