Körzetis farsangi karnevál

2020. február 14-én 14 órakor szeretettel várnak minden érdeklődőt a Hevesi Körzeti Általános Iskola tanulói és pedagógusai  a Heves Városi Sport- és Rendezvénycsarnokban  rendezendő Körzetis Farsangi karneválra.Farsangi plakát 2020

PÁLYAORIENTÁCIÓS NAP 2019. november 15.

 

„Mikor találsz valamit, ami annyira leköt, hogy nap mint nap akár ingyen is csinálnád, akkor célegyenesben vagy. Ha találsz valakit, aki hajlandó érte fizetni is, akkor megvan a hivatásod.”

Nick Vujicic

 A gyermek pályaválasztásra való felkészítése fontos feladata az iskolának, ezért minden évben megrendezzük a pályaorientációs napot, amelyen idén valamennyi évfolyamunk külső helyszíneken  ismerkedett a különböző szakmák sajátosságaival.Képkivágás PÁLYAORIENTÁCIÓS NAP 2019. november 15. bővebben…

CSIBECSIPEGETŐ

Játékos képességfejlesztő foglalkozásokra várja a Hevesi Körzeti Általános Iskola a nagycsoportos óvodásokat.

A “Csibecsipegető” első foglalkozása: 2020. január 06. 16 óra

 

Csibecsipegető

VERSENYEREDMÉNY

Nyolcadikosaink sikeresen szerepeltek a középiskolás versenyeken.

Misi Csenge 8.b osztályos tanuló az Egri Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégium szervezésében megrendezett Bethlen Gábor Történelemversenyen 2. helyezést ért el.

Szekeres Miklós 8.b osztályos tanuló a Neumann János Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium által meghirdetett Természettudomány „Csodálatos világunk” Neumann Tanulmányi Versenyen 4. helyezést ért el.

Misi Csenge Szekeres Miklós