„MIT A SZÍVEMBEN VISZEK, AZ A LÉNYEG…”

„MIT A SZÍVEMBEN VISZEK, AZ A LÉNYEG…”

Kökény Dani 2022-ben legfiatalabb versenyzőként megnyerte a „Sztárban sztár leszek!” harmadik szériáját.

A műsor legsokoldalúbb előadóját motivációs beszélgetésre hívtuk iskolánkba az NTP-SPEC-22-0127 A speciális fejlesztést célzó programok „Megismerem, megtapasztalom, megalkotom” –élményalapú, komplex program keretén belül.

A fiatal énekes csendesen, szerényen mesélt iskolás éveiről, arról, hogy zenei érdeklődése már korán megmutatkozott. Autodidakta módon kezdett gitározni, zongorázni, zenét szerezni. Mindig jó tanuló volt. Dráma tagozatos iskolába járt, ahol sokat szerepelt, szavalt, filmes castingokra járt. Kihangsúlyozta, hogy büszke származására.

Elmesélte, hogy nagyszülei nevelték fel, akik támogatására a mai napig számíthat. Erre a beszélgetésre is nagymamája kísérte el, mint annak idején a tehetségkutató műsorok alatt mindig.

Beszélt arról, hogy miután nagypapája benevezte a versenyre, nagyon meg akarta nyerni! Biztatta a jelenlévő tanulókat a kitartásra, a szorgalomra és arra, hogy ne adják fel álmaikat, ha valamit nagyon szeretnének, merjenek küzdeni érte. Azt is elmondta, hogy fogadják el pedagógusaik segítő útmutatásait.

Végezetül az iskola közössége előtt énekelt mindannyiunk nagy örömére.

Valóban, a tehetségkutató műsor tehetséget fedezett fel.

Köszönjük az élményt.

Molnárné Szabó Márta