Bekukucskáltak az óvó nénik

Az októberi KUKUCSKÁLÓ NAPON  1.osztályosaink óvó nénijei bepillantottak a volt óvodásaik iskolai életébe. Csodálkozva látták,hogy hangoztatás gyakorlásakor milyen ügyesen dolgoznak egyéni és csoportos munkában.Matematika órán pedig a számok bontásának titkaiba nyertek bepillantást a jenaplan módszerrel tanuló osztályainkban. A látogatás után az óvónénik és a tanító nénik tapasztalatcseréjében gazdag információkhoz jutottak a kisdiákok ovis életéről is.IMAG0389

Bekukucskáltak az óvó nénik bővebben…

EURÓPAI DIÁKSPORT NAP 2017.09.29.

A MAGYAR DIÁKSPORT SZÖVETSÉG által meghirdetett Európai Diáksport Napra iskolánk is benevezett. Az MDSZ által kiemelt szereplőjévé válik iskolánk az ország másik két intézményével együtt ezen az eseményen. E rendezvény keretében vendégünk lesz Biros Péter,  a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, aki egykor kézilabdázott is.Nagy érdeklődés és izgalom kíséri a készülődésünket!

index“Biros Péter csak nemrégen hagyta el a medencét Egerben, és kezdte meg edzői pályafutását. Emellett kétszeres apukaként abba is belekóstolt már, hogyan lehet a gyerekek életébe beépíteni a rendszeres sportolást: „A mi családunkban egyértelmű volt, hogy a srácok sportolnak, ezt látták tőlem mióta megszülettek. Rengeteg energiájuk van, sokat ülnek az iskolában is, fontos, hogy minden nap mozogjanak, és remélem, ez később is így marad” – mondta el az egriek példaképe.”

https://www.heol.hu/sport/helyi-sport/biros-peter-hevesen-nepszerusit-871067/

 

Őszi papírgyűjtés

Iskolánk diákönkormányzata ŐSZI PAPÍRGYŰJTÉST szervez

2017.október 02-04-ig

Akinek van bármilyen papírja, azt kérjük,hogy  a megjelölt időpontban hozza el a    KÖRZETI TAGISKOLA játszó udvarán felállításra kerülő konténerbe.

Ideje: október 02-04-ig mindennap 7:30 – 16:30-ig

Hasznos gyűjtögetést kívánunk a leadás idejéig!

Iskolai SzM megbeszélés

Tisztelt Szülők!

2017.szeptember 26-án(kedden)17:00 órakor minden osztály megválasztott SzM tagját hívjuk és elvárjuk az elnökválasztó SzM  értekezletére.

Mindenki megjelenésére feltétlenül számítunk!