Pedagógusnapi kitüntetések a Líceumban

 „A jó tanár nemcsak pedagógus, hanem kertész, filozófus, esztétikus, lélekbúvár és mesterember egy személyben.”- idézte Gyergyai Albert szavait Ballagó Zoltán az Egri Tankerületi Központ igazgatója az Eszterházy Károly Egyetem dísztermében a 2020. szeptember 08. napján rendezett pedagógusnapi ünnepségen.

Az idén júniusban a veszélyhelyzet miatt pedagógusnap alkalmából nem köszönthette a megszokott módon a pedagógusokat a fenntartó. Rendhagyó időpontban, a járványügyi előírások betartásával került sor a pedagógusnapi kitüntetések átadására.

Az ünnepségen részt vett Dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott, Szabó Zsolt térségünk országgyűlési képviselője, Horváth László országgyűlési képviselő, Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona az EKE rektora. Az ünnepei műsort követően az idei tanév kitüntetettjei vehették át díjaikat. Az ünnepeltek között hevesi pedagógusokat is köszönthetünk.

Kitüntetettjeink:

Együd Árpád Istvánné a Hevesi Körzeti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Hevesi József tagiskolájának tanítója Pedagógus Szolgálati Emlékérem” miniszteri elismerésben; a Miniszter Elismerő Oklevele” miniszteri elismerésben részesült.

Holló László József a Hevesi Körzeti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanára tanítója Pedagógus Szolgálati Emlékérem” miniszteri elismerést vehetett át.

Kárpátiné Prokai Gabriella a Hevesi Körzeti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanára Pedagógus Szolgálati Emlékérem” miniszteri elismerésben; a Miniszter Elismerő Oklevele” miniszteri elismerésben részesült.

Vasasné Makovnyik Edit a Hevesi Körzeti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola iskolatitkára az „Egri Tankerületi Központ Kiváló Dolgozója” elismerésben részesült. .

Az elismerésekhez gratulálunk, sok sikert és jó egészséget kívánunk!

IMG_3815 IMG_3819 IMG_3822 IMG_3823 IMG_3824 IMG_3838