“Szevasz tavasz!”

Csütörtökön kezdetét vette a nyolcadik évfolyam kampányolása. A napot iskolatáska-mentes napnak nyilvánították és kihirdetésre került a „Hozd a könyveidet kreatív táskában!”, valamint a pénteki fordított nap alkalmából a „Viselj fordított öltözetet!”.

A szünetben diák DJ-k biztosították a zenét. Nyolcadikos lányok irányításával tánc a folyosón, húsvéti tojás- és nyuszi keresés zajlott az udvaron.

Pénteken a „Kihívások órájában” összecsaptak a pedagógusok és a nyolcadikosok, a tét az iskola kulcsa volt. A győzelmet a nyolcadikos diákok vívták ki, jutalmul megkapták iskola kulcsát, ezzel a végzősök egy napra átvették a hatalmat.

Az 1. osztályosok színvonalas tavaszköszöntő műsort adtak elő a tornateremben.

A délelőtti programot a Tekergő zenekar műsora és táncház zárta.

Délután még több szórakozás következett: a vállalkozó kedvűek „Szépségkuckóban” szépülhettek, „Just Dance”-re táncolhattak, a karaokézhattak, Csocsó bajnokságon, és dekázásban is összemérhették az erejüket. Megrendezésre került még hullahoppozó-, ugrálókötelező-, és kosárra dobó verseny, szkander bajnokság és aszfalt rajzverseny is

A délután második felében a gyerekek játékos sorversenyen mérték össze ügyességüket, kötélhúzásban az erejüket, és célbadobó versenyen a célzóképességüket. A napot a pedagógusok vs. nyolcadikosok zsinórlabda mérkőzése zárta, amiben egy hajszálnyival ugyan, de a nyolcadikos diákok győztek.

Ez egy élményekkel teli nap volt!!!